Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 100 szem Danabol után érdemes...

Gergoo111 kérdése:

100 szem Danabol után érdemes prov. -ot szedni vagy akármit? Nem kérek oktatást csak választ a kérdésemre.

Figyelt kérdés
2013. okt. 6. 21:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Pedig hulye vagy. Minek koxolsz, ha nem értesz hozzá? Provi közben kellett volna. Utána pedig zitazonium kell. De koxolni sem kell, nem hogy még a legsza rabb tablettás fOssal!
2013. okt. 6. 21:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Igaza van monteznek de amugy én az hallotam kura közben nem jo ha szedik a májvédőt mert az gátitja a hatását.
2013. okt. 6. 22:02
 3/6 anonim ***** válasza:
A proviron nem májvédő. Anti ösztrogén, tehát az aromatizálódást véded ki vele. A májvédő másik dolog, azok a silimarin hatóanyagú cuccok.
2013. okt. 6. 22:14
 4/6 anonim ***** válasza:
A silimarin az olyan, mint a Gyűrűk Urában a Szilmarilok ?
2013. okt. 6. 22:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja, olyan.
2013. okt. 6. 22:22
 6/6 anonim ***** válasza:

100 szem??

az meg mi?

kanári adag?

danabol, az mi ?

mondták nekem h itthon néhány tudatlan suttyó nyom vmi hamisított vackot, amit ilyen névvel vesznek meg.

én inkább normális étkezést és edzést javasolnék.

ugyanis, ennek júliustól komolyabb következményei is lehetnek, főleg ha még nem múltál el 18!

2013. okt. 6. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!