Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 17 éves vagyok,1 éve járok...

17 éves vagyok,1 éve járok konditerembe rendszeresen és a karom 30 cm. De mégsem látszik a bicepszemnél levő ér. Ez normális? (Azért szeretném hogy látszódjon mert úgy jobban néz ki)

Figyelt kérdés

2013. okt. 6. 15:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Orizatriznyák

Én leírtam neki hogy hogyan fog látszódni az ere. Ezután megjegyeztem hogy inkább előbb legyen nagyobb mert úgy jobban néz ki.

Erre fel fogadok hogy el sem olvasta a hozzászólásomat csak dicsekedett a hatalmas pajszerjával.

2013. okt. 6. 17:27
 12/19 anonim ***** válasza:

Több mindentől is függ,nekem szintén 30 körül van a karom de az erek szinte látszódnak a vállamtól kezdve végig a tenyeremig, annyi hogy elég vékony vagyok és ahogy az előttem szóló mondta szálkásítani kell bár az én karomból kiindulva nem hiszem hogy sok zsír van rajta.

Aszem Montez írta valahol hogy genetikafüggő, valakinek közel a bőrfelszínhez vannak az erei, valakinek meg nem és ezért nem látszik. Valami ilyesmi volt.

2013. okt. 6. 19:00
 13/19 anonim ***** válasza:
TE JÓ ÉG. Embereknek ekkora méret a bicepsz 30 centisen?! Nekem 15 évesen 37 es a karom (sőt 14 évesen is az volt) DE MÉG AZT SEM TARTOM NAGYNAK Ráadásul nem is kondiztam, csak ilyen húzódzkodásos cuccokat csináltam és 10% a testzsírom..
2013. okt. 6. 19:01
 14/19 anonim ***** válasza:

Előző gyerek: ki a szar tartja nagy cuccnak? Nehogy már tabutéma legyen, hogy valakinek gizda a karja, csak azért hogy te jobban érezd magad. Senki nem keménykedett, hogy 30-as karja van, szerintem objektívan kezelte mindenki.

Ettől függetlenül ezt nem kell szálkásítani, hogy "eres legyen, mer' az menő" Tömegelj, ne az ereken filózzá.

2013. okt. 6. 19:14
 15/19 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem nagy és nem is tartom annak, ezért dolgozom rajta :)
2013. okt. 6. 19:35
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem 41-es, de az egyik fele zsír, a másik fele bőr. Akkor ez így menő ?
2013. okt. 6. 19:43
 17/19 A kérdező kommentje:
De rendesek vagytok 15 válaszból 1 ami hasznos az első. -.- Mikor edzeni kezdtem 24 cm volt a bicepszem.
2013. okt. 6. 22:06
 18/19 anonim ***** válasza:
Huszonnégy ? Nem csesztetésből, de rákos voltál vagy valami ? :O
2013. okt. 6. 22:08
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát hallod az a sztem te valamit nagyon elrontotal 30 cm bicepsz öcskos nek 19 és 6 éves :DDDDDDD SIROK
2013. dec. 24. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!