17 éves vagyok,1 éve járok konditerembe rendszeresen és a karom 30 cm. De mégsem látszik a bicepszemnél levő ér. Ez normális? (Azért szeretném hogy látszódjon mert úgy jobban néz ki)
Orizatriznyák
Én leírtam neki hogy hogyan fog látszódni az ere. Ezután megjegyeztem hogy inkább előbb legyen nagyobb mert úgy jobban néz ki.
Erre fel fogadok hogy el sem olvasta a hozzászólásomat csak dicsekedett a hatalmas pajszerjával.
Több mindentől is függ,nekem szintén 30 körül van a karom de az erek szinte látszódnak a vállamtól kezdve végig a tenyeremig, annyi hogy elég vékony vagyok és ahogy az előttem szóló mondta szálkásítani kell bár az én karomból kiindulva nem hiszem hogy sok zsír van rajta.
Aszem Montez írta valahol hogy genetikafüggő, valakinek közel a bőrfelszínhez vannak az erei, valakinek meg nem és ezért nem látszik. Valami ilyesmi volt.
Előző gyerek: ki a szar tartja nagy cuccnak? Nehogy már tabutéma legyen, hogy valakinek gizda a karja, csak azért hogy te jobban érezd magad. Senki nem keménykedett, hogy 30-as karja van, szerintem objektívan kezelte mindenki.
Ettől függetlenül ezt nem kell szálkásítani, hogy "eres legyen, mer' az menő" Tömegelj, ne az ereken filózzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!