Hogy lehet az, hogy a fegyencedzésben a haladó szinteken magas ism. Számok vannak, holott az erő növelése a cél?
Ezt én sem tudom:))
Erőt és erő-állóképességet növel.
Nos valamit félreértettél..az állóképességet nem az növeli ha valamiből sokat csinálsz (több ismétlés számot)..azt,hogy állóképességet vagy erőt növelsz az a gyakorlatok végrehajtási idejétől függ..Próbáld meg a fekvőtámaszt úgy hogy lassan ereszkedj le,érje el a mellkasod a földet majd kb 1 ms után nyomd ki magad de szintén lassan..Ha nemrég kezdtek a fegyencedzést alig néhány efféle fekvőtámasz után reszketni fog a kezed!
De különben is szinte minden gyakorlatnál (4-5 szinttől kezdődően) a haladó szint is (2x20 általában)..ami nem számít magas ismétlésszámnak..Az első 5 szintnél valóban van ahol sok ismétlés szám van például a lábemelésnél a "térdfelhúzás"-nál 3x40 a haladó ismétlésszám..na de minden gyakorlat félénél általában az első 1-5 szint azért van,hogy az ízületek hozzá szokjanak a mozgáshoz és nem azért,hogy erőt növeljenek..
Olvasd el elejétől végéig a könyvet,tarts be minden tanácsot és meglátod hamar fejlődni kezdesz és ráérzel a dolgokra,hogy mit mi okból írt az író!
Remélem segíthettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!