Ti meló mellett hogy edzetek? (megy a kéz, többi lent)
Én még az iskolapadot koptatom, de azért leírom, hátha hasznos valakinek.
Edzés az úgy megy, hogy hétvégén mindenképpen edzek, és két edzést besűrítek hétköznapra(lehetőleg ne lábat), estére.
Suliba viszem a csirkerizst, aztán jóság van :)
Én egyetemista vagyok. Hátha hasznos lesz:
Reggel kajálok, aztán viszek magammal kaját. Ha délben van időm lyukasórában hazaugrani kajálni, akkor csak nassolni valót. Ha nem tudok hazajönni, akkor viszem még a csirkerizst én is, mellé meg gyümölcsöt, proteinszelet, vagy egy kis zöldség főtt tojással, hogy napközben legyen mit ennem - ha 2 óránként nincs valami a számban, nagyon hisztis vagyok. Aztán általában úgy tudom megoldani, hogy egyből suli után megyek edzeni, utána megy le a fehérje, itthon meg jól bevacsorázok, zuhany, tanulás, esetleg még később egy ki túró és ennyi.
Mondjuk én kb egy kisebb túrafelszereléssel megyek a suliba ennek hála (ha még edzéshez ruha meg cipő is nálam van, meg a sok kaja), de nem baj :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!