persze hogy van,hiszékeny emberekből rengeteg van.
egy gerinctelen vállalkozó megél belőlük szépen.
2013. szept. 29. 09:43
2/11 anonim válasza:
Mindig el fognak tudni adni valamit, ami több eredményt kevesebb befektetéssel ígér és csak azért, mert valami extrém radikális újdonság, hatásosnak ígérkezik, ráadásul még szépen be is burkolják úgy, hogy sokak számára hihető legyen.
2013. szept. 29. 09:45
3/11 anonim válasza:
Nem jók semmire.
2013. szept. 29. 09:48
4/11 anonim válasza:
A flabelosnak van eredménye, ugyanis a nők, akik járnak rá nem mozognak semmit, így ha kicsit figyelnek a kajára, plusz eljárnak erre, ami a semmitől több, lesz valami eredménye. Csak azt felejtik el, ez semmi egy normális edzéshez képest.
2013. szept. 29. 10:55
5/11 anonim válasza:
Csak a Flabélost használtam eddig, mert ez a többi vibrációs géppel ellentétben ez orvostechnikai eszköz. ( Nem a fogyás volt az elsődleges cél, de az is sikerült - 2 hónap alatt kb. 1,5 nadrágméret). Nekem az emésztésemet tette helyre, amin csupán az étkezés nem segített, illetve fittebb, energikusabb lettem tőle - az életmódomon közben nem változtattam, tehát a géptől történt a változás. Ha valakit érdekel, akkor tudok többet is mesélni, privátban. :)
2013. okt. 3. 11:17
6/11 anonim válasza:
Az ilyen nadrágméretes centis kilós sztorik általában nem zsírból történő fogyás eredményei szoktak lenni...
2013. okt. 3. 18:12
7/11 dirtboy válasza:
ddrake
tapasztaltból mondom hogy az ilyenre inkább ne reagálj,nincs értelme csak felidegesíted magad,meg győzni nem lehet úgy sem.
2013. okt. 3. 19:13
8/11 anonim válasza:
így van ahogy dirtboy írja, de sokszor én is reagálok ezekre. De most kibírtam.:)
2013. okt. 3. 19:24
9/11 anonim válasza:
Na ezt megfogadom. Már saját tapasztalat miatt is.
2013. okt. 3. 19:34
10/11 anonim válasza:
Aki nem próbálta ki, az ne kritizálja. Csak azért, mert hihetetlennek tűnik, hogy jelentős eredményt érhetsz el kemény munka nélkül?! Ez hülyeség. Én négyszer szültem, mondanom sem kell, munka mellett nincs időm edzőterembe járni. Ha dolgozom, nincs időm főzni, egészségtelen gyorskajákon élek. A rengeteg rohanástól persze alapból elég vékony vagyok, de a hasamon sehogy sem akart összehúzódni a többször is megnyúlt bőr. Július óta reggel munka előtt beugrom a közeli flabishoz. Kb. egy hónapja gyönyörű és feszes a hasam, nem csak a hasfalam, de a bőröm is. Ráadásul nem fáj azóta a hátam. Egyébként meg használat után lehet érezni az izomlázat. Ha nem hatna, nem lenne izomlázam..
Szóval lehet kritizálni valamit, ha már kipróbáltad, addig elég nagy meggondolatlanság..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!