Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Árthat felnőttnek a Milupa/Mil...

Árthat felnőttnek a Milupa/Milumil nenatal? Nem hízok semmitől, gondoltam kipróbálom ezt, koraszülött babáknak van, valaki írta hogy durván hízlal.

Figyelt kérdés

2013. szept. 27. 09:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Akkor inkább hagyom a fenébe, úgyis csak a média mutatja hogy legyél hibátlan izmos mert az a menő."

Bas.zd meg most lelkizni jössz a gyakorikérdésekre? Az a szomszéd, fogyókúra rovatban van a dagadt csajokkal.

Ne mi találjuk már ki, hogy mit akarsz edzeni, és mennyire akarsz kidolgozott testet vagy azt hogyan érd el..

A rizs májjal / más belsőséggel, idényzöldségekkel relative tápláló, olcsó és gluténmentes kaja, olcsó tömegnövelő étrend alapja lehet. Ehhez képest a milupád túlárazott lókuki.

2013. szept. 27. 14:46
 12/15 A kérdező kommentje:
én azt mondtam a napi fél kiló rizs, fél kiló hús, fél kló zöldség megfizethetetlen. Nem lelkizni jöttem, most mond azt hogy a média nem azt sugallja hogy egy fiú legyen izmos, kockahasú, a nő meg vékony plázacica, tökéletes külsővel mindkettő. Sajnos ez így van ha tetszik ha nem. A legtöbb ember meg rögtön a külső alapján itél...
2013. szept. 27. 19:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Figyu, ebben igazad van, de ez nem a mi problémánk. Te kérdezted, hogy jó e a milupa sza rság. Erre írtuk, hogy nem és írtuk, hogy mit lehetne. Ennyit tudunk tanácsolni, hogy leírjuk, hogyan kell tömegelni. A pénzhiányra én nem tudok nálad megoldást, nem gazdasági szakember vagyok, csak étrendet tudok ajánlani.
2013. szept. 27. 19:14
 14/15 anonim ***** válasza:

"mond azt hogy a média nem azt sugallja hogy egy fiú legyen izmos, kockahasú, a nő meg vékony plázacica, tökéletes külsővel mindkettő. "

1. de, ezt sugallja

2. 80 IQ alatt veszi komolyan valaki a mainstream médiát..

3. rendszeres ÉRTELMES edzéssel, és nem kur.vaszar étrenddel is edzett, egészséges tested lesz. ettől senki sem vár el többet. tisztelem a testépítést és 'kárcsú' vagyok egy testépítőhöz képest, viszont baromira egészséges és sportos testem van, egyéb edzésektől. nem egy elérhetetlen dolog, nem egy genetikai csoda.. aki edz, és némi ésszel eszik (és fél kiló rizs, zöld, belsőség még árban és minőségben is beleférhetne) annak ez meglesz. Testépítéssel edzésmúlt nélkül is pár év alatt szép testet lehet elérni, ez igaz. Edzéssel meg tűrhető kajálással viszont alap egy egészséges kinézetű test.. hát erre kell gyúrni, nem kell ám hogy a testépítés legyen az életcél.. az aktív, 'sportos' életmód is esztétikus megjelenéssel, fizikummal járhat.. Nem kell csak divat miatt gyúrni, ha egyébként nem vonz az a fajta életmód. Tegyél magasról a médiára, és eddz olyat amit a saját értékrended alapján jónak tartasz. Ettől is ki fogsz nézni embernek, normális ember meg nem szól be, nem néz le azért mert nem vasakat gyúrsz. De testépítő sem néz le azért mert más edzést csinálsz.. tehát nyugodtan lehet tenni magasról a külvilágra, a médiára..

2013. szept. 27. 22:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Off: kedves Harcos, nem dobsz egy fotót erről a baromi testről, amivel rendelkezel? felcsigáztad a közönséget...:-) ne izélj már mutasd meg végre magad! ;-)
2013. szept. 27. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!