Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 18-20 fekvő után összecsuklók,...

18-20 fekvő után összecsuklók, pedig fél-egy éve még 30 simán ment. Mi történt?

Figyelt kérdés

Csináltam a fekvőket majdnem minden nap, napi 30, aztán elutaztam két hétre, onnantól már csak 20at, de szabályosabban. Aztán valahogy hétről hétre nem hogy könnyebb, de nehezebb lett a fekvőzés, emelni se tudtam az 'adagomat'. 2 hónapja meg abbahagytam (de csináltam majd 1,5 évig naponta, kétnaponta).

Most újra elkezdtem, és 18 után konrétan összecsuklottam. Ma már a 20 nyögvenyelősen megy, de nem értem mi az oka ennek, az elmúlt 2 évben csak izmosodtam (nem gyúrok, otthon csinálom csak ezeket).

Étrend, kevés energia bevitel? Vagy mi lehet?

2013. szept. 24. 15:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Én régebb 1-et nem tudtam csinálni :) Most meg napi 200-300 is megy simán :D

kezd így : 15 megcsinálsz..fél perc pihenő..megint 15 és így tovább.. 1 hónap után oda jutsz, hogy 30 is megy simán egyből !

2013. szept. 24. 15:20
 2/2 Prto3inVitez ***** válasza:
nekem anno egyhuzamba 64 volt a max, múlthéten 61 ment csak, sztem pillanatnyi forma is számít (úgy értem szálkásítasz tömegelsz stb..)
2013. szept. 24. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!