Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ki mennyit bír?

Ki mennyit bír?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi a testépítők körében ki mennyit bír súlyemelésben. Légyszi a magasságot és a testsúlyt is írjátok le. Amikre gondolok az a bicepszezés, tricepsz nyújtás mikor fejed mögött emelsz fel, fekvenyomás, oldalsó váll emelés, guggolás vagy lábkinyomása. Ezeket kg-ra mérve mennyit bírtok max? Ha valaki csak sorozat gyakorlatban írja meg a súlyokat az is jó. Előre is köszi a válaszokat.

2013. szept. 22. 20:22
 1/3 anonim ***** válasza:

fekvenyomás 4*10 130-140 kg

guggolás 4*10 150kg

lábnyomás nagyon nagy súly, van h a teremben nem is elég , és egy haveromat ráültetem.

fej fölé nyomás...nálam az nyakból nyomás...4*10 80 kg

bicepsz csak egy gyakorlatom van scott pad, 40 kg kétkezes, vagy 25 kilós egykezes súly

tricepsz...vmi mindig van átlagban 30-40 kg

2013. szept. 22. 21:30
 2/3 anonim ***** válasza:

A maximumra vagy kíváncsi?

Múltkor az allee-ban pont megnéztem, hogy francia rúddal 52.5 kg+a csíptető+ a rúd ami kb 7.5 kg. Ez úgy 60 kiló volt. És ezzel ment kettő. Az első frankón, a második már hátradőlve illetve azt már nem is bírtam visszafele koordinálni, szóval némiképp esett.

Oldalsó vállemelés.. Az fura, mert ott nem szoktak az emberek általában maximumra menni. Az egy izoláló gyakorlat. Nekem fogalmam sincs mennyi a vége, de 2 20kg-s kézivel még megy az oldalemelés 8*... De pl ha teljesen nyújtott kézzel csinálnám, és erősen lassítanám visszafele, örülnék ha a 14essel megy ennyi.

A nyakból nyomás 4* 100, bár csak fül alá engedve.

Fekvenyomni nem szoktam, de ferdén megy a 130kg 2* a 45fokos padon.

Guggolni sem szoktam, kitörés azonban megy 2*30 kg-mal a sétálgatás. Kb 8 lépés per láb.

És az Felhúzást nem kérdezted. Bár azt nem csípem, de a 140et még elemelem párszor a földtől.

A tricepsznél sem szoktam homlokhoz engedni, sem a fejem mögött erőlködni a súlyzóval. Ellenben tolódzkodni szoktam, 40 kg súllyal. Durván megy vele 5-6

2013. szept. 22. 22:59
 3/3 anonim ***** válasza:
A testépítés nem errõl szól, az erõ az csak a velejárója az izom növekedésnek, aki komolyan foglalkozik ezzel a sporttal, és régóta, az inkább megelõzi a bajt, és nem dolgozik brutális súlyokkal, fõleg akinek már volt vmi sérülése is. . Vmikor én is guggoltam 170 kilóval, nyomtam 140-el fekve 80 kilósan, de nincs értelme, többet kockáztat vele az ember mint amennyi fejlõdés várható tõle!
2013. szept. 23. 10:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!