Ki mennyit bír?
fekvenyomás 4*10 130-140 kg
guggolás 4*10 150kg
lábnyomás nagyon nagy súly, van h a teremben nem is elég , és egy haveromat ráültetem.
fej fölé nyomás...nálam az nyakból nyomás...4*10 80 kg
bicepsz csak egy gyakorlatom van scott pad, 40 kg kétkezes, vagy 25 kilós egykezes súly
tricepsz...vmi mindig van átlagban 30-40 kg
A maximumra vagy kíváncsi?
Múltkor az allee-ban pont megnéztem, hogy francia rúddal 52.5 kg+a csíptető+ a rúd ami kb 7.5 kg. Ez úgy 60 kiló volt. És ezzel ment kettő. Az első frankón, a második már hátradőlve illetve azt már nem is bírtam visszafele koordinálni, szóval némiképp esett.
Oldalsó vállemelés.. Az fura, mert ott nem szoktak az emberek általában maximumra menni. Az egy izoláló gyakorlat. Nekem fogalmam sincs mennyi a vége, de 2 20kg-s kézivel még megy az oldalemelés 8*... De pl ha teljesen nyújtott kézzel csinálnám, és erősen lassítanám visszafele, örülnék ha a 14essel megy ennyi.
A nyakból nyomás 4* 100, bár csak fül alá engedve.
Fekvenyomni nem szoktam, de ferdén megy a 130kg 2* a 45fokos padon.
Guggolni sem szoktam, kitörés azonban megy 2*30 kg-mal a sétálgatás. Kb 8 lépés per láb.
És az Felhúzást nem kérdezted. Bár azt nem csípem, de a 140et még elemelem párszor a földtől.
A tricepsznél sem szoktam homlokhoz engedni, sem a fejem mögött erőlködni a súlyzóval. Ellenben tolódzkodni szoktam, 40 kg súllyal. Durván megy vele 5-6
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!