Ferdináánd kérdése:
Túl edzettségről kérdeznék pár dolgot!? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Na szóval 1 hete kb nagyon fáradt vagyok de állandóan heti 3-4 szer járok kondiba aztán utánna olvastam a túledzetség tüneteinek.De igazábol én mostis kondiba 100 % on teljesitek, nem vagyok ingerültse, étvágyaim is hihetetlen jó, csak tényleg ez a fáradtság nem tudom miért van pedig szedek multiprot.De ha lehetne egész nap aludni sztem képes lennék rá2013. szept. 22. 11:01
1/8 anonim válasza:
Ha továbbra is fennáll a fáradtság és már huzamosabb ideje nem hagytál ki edzést, akkor hagyj ki egy hetet.
2/8 anonim válasza:
Nem alszol eleget, vagy olyan gyógyszert szedel amitöl aluszékony vagy ez a legvaloszínűbb.
3/8 A kérdező kommentje:
Hát gyógyszert nem szedek de még arra gyanakszok , hogy én még suliba járok és utánna egyből megyek edzeni, reggel 6 kor felkelek van kb 7-8 órám utánna EGYBŐL kondi és haza érek este 6-7 re ...és kb tanulok 1 órát és este 8 kor már alszok mert nem birok ülni se a fáradtságtol.
2013. szept. 22. 11:10
4/8 anonim válasza:
Vagy az etrended pocsek, esetleg nem viszel be eleg vitamint.
5/8 anonim válasza:
multi pro-t használ, ami az egyik legjobb multivitamin.
6/8 anonim válasza:
2. Válaszolo vagyok én ugy szoktam hazérek sulibol 2-3 óra fele alszok 5:40 ig és 6-ra már a kondiba vagyok.Te is oszd be az idődet valahogy! Nem pihensz eleget nem fogsz fejlődni .
7/8 A kérdező kommentje:
8-9 kor elalszok és reggel felkelek 7 kor akárhogy nézzük 10 órát alszok, szerintem az azért elég
2013. szept. 22. 11:22
8/8 anonim válasza:
De suli után aludjál hidd el jobb lessz.Nekem minden esetre jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!