A Sustanon 250, heti 1 ampullával 10 hétig csinálnám akkor mennyi tömeget hozna?
zlatan, te vagy 30 koxos kérdést kitettél már, ismerünk téged :)
Ne koxolj!!
És amúgy is, itt naturál emberek vannak, te is tudod, hogy nem fogsz értékelhető választ kapni, mert nem értünk a koxhoz.
jól írta az első, valószínűleg ért hozzá, te kedves kérdező, meg ritka kevés észről, vagy témában való jártasságról tettél bizonyságot.
elsőnek is.
a susta az egyik legkésőbb ható fajta a dekanoát észterek miatt,(mire az teles anyag felszabadul, mert van benne propi is, de abból kevesebb), szóval mire az első jelei mutatkoznak kb 3- 4 hét.
10 hét kevés belőle.
lehet ha a szer abbamarad utána is hat még, de az elgondolásod az egy kalap sz...rt sem ér.
ez egy bázis szteroid, hosszú kúrákat csinálnak vele, és nem 10 hetes bohóckodásokat.
és talán a 2. a legfontosabb.
ebből a fajtából te itthon nem hinném h eredetit tudsz venni, max étolajos vackot, amiben vagy lesz vmi hatóanyag, v semmi.
úgyhogy ne szóld le az elsőt, valszeg kicsit jobban ért hozzá mint te.
és a végére, ugye illegális ezt remélem tudod.
a saját egészséged gondolom nem is érdekel, de ha megtalálják nálad, pl a kapitányságon majd előállítva megkérdezik honnan van...és kitől???
erre mit mondasz majd?
utolsó majdnem mindennel egyetértek, de a susta az nem bázis szteroid. Azok a következők: deca durabolin, primobolan trenbolon, boldenon. Tehát nem a tesztoszteron készítmények. Azért szoktak egy tesztó cucc mellé egy bázis szteroidot tenni ,hogy legyen izomépítő szteroid, a tesztó nem elég.
De én csak egy naturál vagyok, csak így halottam, olvastam.
montez!
sokat olvastam már a válaszaidat, de akkor mifelénk rosszul tudják....
mindegy agyalni kár is, a lényeg h elég meggondolatlan a kedves kérdező!
felénk a tesztó alapú cuccot mondják bázis szteroidnak, és arra jönnek rá a gyengébb anabolikumok( deca, boldenone, winstrol), amik valóban elég jól építik az izmot, ha van mellettük tesztó, mert magukban kevés az androgén koncentrációjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!