Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valaki ízesített már fehérjét...

Valaki ízesített már fehérjét flavdrops-al?

Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok? Mennyire jó az íze, egy 50ml-es kiszerelés mennyi fehérjéhez elég? Milyen ízt próbáltatok belőle?
2013. szept. 18. 17:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Én azzal eszem-iszom és nekem a csokis és vaníliás az bejött, de én nekem nem elég 10 csepp bele.
2013. szept. 18. 17:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is használom, most épp csoki és banán van itthon. Fehérjéhez elég a 10 csepp, viszont én az esti túróba is szoktam, na oda már kell kb 20 csepp.
2013. szept. 18. 17:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem banános van, nem annyira cseppekben mérem, hanem egy "szippantásnyit" a cseppentőből, kb fél centinyi. Jó kis íze lesz.
2013. szept. 18. 19:43
 4/5 anonim ***** válasza:
én most vettem, első natúr fehérjémet, és nekem simán az iható kategóriában van ízesítés nélkül is, de mivel vettem ebből a cuccból is, az esti túrómat ízesítem vele én is:) nekem nagyon bejön, jobb mint a tescos folyékony ízesítő amit eddig használtam 1000*
2013. szept. 18. 20:04
 5/5 kakao01 ***** válasza:
én kipróbáltam az almásat de legalább 15 csepp kellett, hogy érezzek valami édeset szóval nem nagyon jött be, de valami más ízben ami erősebb persze lehet, hogy jó. Jelenleg natúrban tolom be edzés után meg csokis proteinnel együtt.
2013. szept. 18. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!