Tudnátok ajánlani ízesített tápszereket, ami 8 hónapos kortó adható?
A babámnak a Milumil HA-s tápszert írták fel, de pocsék ízű.
Egyébként sem volt tápszeres, így most küszködünk, hogy meglegyen a fél liter tejalap.
Humana baby fit plusz.
Ez újszülött kortól 3 éves korig adható. A lányom 9 hónapos, 5 hónapos korától ezt eszi. Nagyon szereti, mert finom, enyhén banános ízű, és laktató is.
Hátha ezt elfogadná a babád. 1 éves kori felírja a doki, receptre 630 Ft (500 gramm). Recept nélkül pedig 1500 Ft körül van az ára.
ez milyen sűrű, kanalazható?
a babám egyáltalán nem iszik cumisüvegből. most tanul pohárból (műanyag, füles)
Szia!
Tudom, hogy antireflux tápszer. Az én babám nem refluxos, soha nem is bukott, de csak ezt az egy tápszert fogadta el. (5 hós koráig ő is anyatejes volt). Pedig próbáltunk legalább 5 félét, egyik sem kellett neki. Ezt szereti. A gyerekorvos azt mondta, hogy nem baj, egye ezt nyugodtan, egészséges babáknak is adható, és sok baba szereti, mert finom íze van.
A kislányomnak nincs tőle székrekedése, bár én is olvastam ,hogy előfordulhat. Nálunk nincs ilyen gond.
Nem kanalazható, annyira azért nem sűrű. A babám cumisüvegből, 3-as méretű cumival issza.
Kipróbáltál már többféle cumisüveget? Hátha az egyiket megszereti. Mi MAM-osat használunk, a babám nagyon szereti, semmilyen másikat nem fogad el.
szia,
értem, köszi, bár félek a székrekedéstől, eddig nem voltak gondok.
cumisüveget a nuk-ot próbáltuk, ilyen-olyan cumival, de nem..
jó lenne kanalazni, a poharazás nagyon macera.
még annyit szoktam hogy ezt a mostanit beleteszem főzelékbe, gyümölcshöz, de pocsék. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!