Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudnátok segíteni?

Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Olyan gondom van hogy már kb másfél éve járok kondizni (tudom ne várjak másfél év után csodát) de az a baj hogy a mellem alig nő. Pedig edzek rá rendesen még az elején néha bedurrant és akkor érztem hogy van ott izom:D de már egy jó ideje nem és súlyt már nem tudok növelni. Örülnék ha tudnátok segíteni. Hülyeségeket ne írjatok köszi:).
2013. szept. 13. 19:32
 1/6 anonim ***** válasza:

variáld a gyakorlatokat és/vagy azok sorrendjét. Egyik héten döntött paddal kezdj, másik héten sima padon nyomással. És az egykezesekkel is kezdheted a nyomásokat. Majd tárogatás, az is különböző szögben. A végén vagy áthúzás vagy tolódzkodás. A sima szériát is váltogathatod a nyomógyakorlatnál piramissal.

Szóval változatos legyen, a többit pedig a kaja megoldja. De még így is lehet hogy kicsit le lesz maradva a mellizom, mivel a genetika azért behatárol. Mindenkinek van gyengébben fejlődő izomcsoportja.

2013. szept. 13. 19:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ kipróbálom.
2013. szept. 13. 20:54
 3/6 anonim ***** válasza:
egyél perecet de csak kettétörten! az megvastagít majd elhiheted
2013. szept. 13. 22:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Kisebbségi komplexusod van, mi az hogy ne várj másfél év után csodát milyen csodát? Legalább 10-12 kiló izmot felpakolhat magára az ember ennyi idő alatt, az meg már brutális változás.

Azért nem nő, mert birka vagy és az egód előbbre helyezed, mint a fejlődést, növekedést.

Csináld szabályosan őket és kisebb súllyal, nagyobb ismétlésszámmal. (12-30) Minden oldalról támadd meg, válts gyakorlatokat, keverd össze az egészet.

2013. szept. 13. 23:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Végre Józsi, írtál egy értelmes mondatot is (utolsó mondatod). Na, megy ez neked.:)
2013. szept. 14. 06:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Ja bocsánat azt elfelejtettem írni hogy 14éves vagyok. És Józsi nincsen kisebbségi komplexusom se és bika se vagyok.
2013. szept. 14. 08:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!