Ennek most nincs töke vagy össze ment a sok steroidtol?
oké, hogy telóról írsz, én is arról szoktam legtöbbször, de azért nem a teló miatt írsz helytelenül.
Pl azt írod, hogy: ki fordítsátok. Na ezt így kellene írni:
kifordítjátok. Tehát egyben és nem ts-el, hanem tj-vel, mivel nem felszólító módban írtad. Ha azt írod hogy fordítsátok ki, akkor az felszólító módban van és akkor ts-el helyes az írás. De a ki fordítsátok az abszolút helytelen írásmód, amit nem a telefonod végez.
A másik, azt írod: hadjuk. Na ez sem helyes, mivel a hagy szót kellene ragozni és ebből következik, hogy hagyjuk-nak kellene írni. Haggyuknak ejtjük, de hagyjuknak írjuk. De még ezen kívül is sok a hiba az írásodban, de hagyjuk.:)
Hát, az van, hogy mivel téged itt senki sem ismer, persze, hogy az írásodból fogják lemérni, hogy milyen vagy. Lehet, hogy amúgy f...a csávó vagy, de ha ide rossz fogalmazással, helyesírással jössz, persze, hogy nem gondolják, hogy egy agytröszttel állnak szemben. Illetve, én legalábbis magamból indulok ki, azér megtisztelem az embereket, hogy értelmesen írok le valamit, többször átolvasom esetleg, pont ezért, hogy ne legyen félreértés.
És, végül is akkor mi a konklúzió számodra, van töke a palinak vagy nincs? :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!