ULTRAGOKU4 kérdése:
Ez az elmélet igaz? Vagy állítás?
Figyelt kérdés
azt mondják vagy nem tom hogy olvastam e valahol, hogy aki 14-15 éves koráan kezdi az edzést az nem fog nagyon nagy eredményeket elérni 1-2 év alatt. mert pl. ha 17-18 évesen kezd edzeni valaki akkor 1-3 év és nagyon sokat fejlődik. ez hogy van pontosan?2013. szept. 10. 20:28
1/2 anonim válasza:
14 évesen még saját testsúlyos edzés legyen inkább. 15-16 évesen mehet már a súlyzós edzés és fejlődés is lesz, nem igaz, hogy ha később kezded, akkor többet fejlődsz.
2/2 A kérdező kommentje:
és heti 4 edzéssel pl 5-6 honap alatt el lehet érni valamit mert 1 éve edzek igaz ez az egy év igen nyögvenyelős volt mert volt hogy kihagytam hnapokat lehet hogy ez a probléma mert nyár ota kezdtem igazán edzeni
2013. szept. 10. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!