Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Street workout fekvő felülés...

Street workout fekvő felülés különböző szabad súlyos edzés?

Figyelt kérdés

Jártam fél évig konditerembe 1. pár hónapban még teljes testes edzést csináltam aztán szétszedtük nem is volt baj szépen növekedtem formásodtam(nem szedtem semmit) azonban inkább szabad súlyos edzést szeretnék csinálni mert nem akarok nagyobb lenni csak formában maradni nincs bajom a testemmel csak kondit akarom megtartani. A felől érdeklődnék hogy ezek után a szabad súlyos edzések után h kell pihenni és mennyire érdemes itt szétszedni a gyakorlatokat hamarosan megveszem a fegyencedzést és elkezdem olvasgatni de ezt már most kéne tudni mert már elkezdtem.

Köszönöm a válaszokat!

2013. szept. 4. 20:23
 1/1 anonim ***** válasza:
A fegyencedzés főként erősíteni fog,tehát kondiban tartáshoz tökéletes,de ha nem akarsz lemondani a súlyzós edzésekről,akkor alkalmazhatsz hibrid módszereket pl.:fekvőtámaszos evezés.
2013. szept. 6. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!