Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzés közben nagyon erősen...

Edzés közben nagyon erősen dobog a szívem és szédülök is, ezért nem bírok fél óránál többet? Hogyan érhetném el, hogy ne legyen ennyire heves a szív dobogás?

Figyelt kérdés
2013. aug. 30. 21:30
 1/7 anonim ***** válasza:

kérdés,hogy ahhoz amit csinálsz szükséges-e fél óránál több edzés?

amit leírsz az így látatlanban gyenge állóképességnek hangzik.

szóval rendszeres edzésekkel ez meg fog szűnni,aztán meg nehezítheted az edzésedet ha ugyanezt az állapotot akarod elérni.

2013. aug. 30. 21:38
 2/7 anonim ***** válasza:
vagy teszel az edzésedbe pihenőket,amíg nem csökken a pulzus.
2013. aug. 30. 21:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha a szíveddel minden rendbn, akkor csak az állóképesség hiányzik.
2013. aug. 30. 21:55
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Mostanában elég sok gond összejött, elég stresszes volt az utóbbi pár nap, ez ajnos a vérnyomásnál is megmutatkozik-220 néha.

Sima súlyokkal edzek-8-10kg-os.

22 éves lány vagyok.

2013. aug. 30. 22:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Beszélj sportorvossal. Ez a menete.
2013. aug. 31. 00:27
 6/7 anonim ***** válasza:
A magas vérnyomás egyik tünete a fáradékonyság.Már önmagában a szívnek is árthat,ha huzamosabb ideig fenn áll.a 220 k..rva magas,muszáj lejjebb vinni valahogy,ebből nagy gond is lehet! Kardiózol amúgy rendszeresen?
2013. aug. 31. 11:14
 7/7 anonim válasza:

Velem is ez a baj (nekem meg nagyon-nagyon alacsony a vérnyomásom, ha már egy kicsit jobban megemelkedik már a halálomon vagyok). Szóval én beiktattam az edzésembe 10 percenként 1 perc szünetet. Ilyenkor lefekszek a földre nyújtott lábakkal, és kezekkel, hagyom hogy áramoljon a vérem. Illetve figyelek, hogy ne végezzek túl hirtelen, gyors mozdulatokat, különben elhányom magamat. :D

Mióta betartom ezeket a szabályokat, azóta szinte nullára csökkent a rosszullétek száma. Ha még is rám jönne a hányinger, remegés, szív kiszakadás akkor iszok pár korty vizet és közbe ejtek még 1 kis szünetet.

2013. aug. 31. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!