Miért írják sokan testépítő fórumon hogy "egy jó lábedzés után nem bírsz lábra állni" meg hogy "egy jó lábedzés közben elhányod magad"?
sok kemény testépítőt látok a termekben egy sem hal meg lábnapon mégis 150kg osak 2m es combokkal :)
- El tudom képzelni. Ezernyi 150 kg-os testépítő van a termekben! :D
Ez így néz ki (ha a túlzásokat leszámítjuk):
Nyugi, nekem még mindig van olyan két éve gyúró srác aki megmagyarázza hogy a fehérje szteroid. Aztán elmondja hogy ő ezek nélkül a fújtatók nélkül erősebb lesz. Aztán ha majd nem sikerül elmagyarázza hogy "csak azért vagy ilyen erős mert porozol,ha abbahagyod leengedsz". Aztán ha abbahagynám és nyilvánosan kiönteném, két hónap múlva ugyanolyan erős lennék akkor: "ja,mert poroztál"...
Szeretném ha visszajönnél ide akkor amikor már olyan szinten vagy mint Kathi Béla és egy BBTV részben elmondanád hogy "köcsögök, én sosem lábaztam keményen mégis 85-ös combom van szárazon, muhaha".
NA akkor építtetek neked egy templomot (építész vagyok)..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!