Milyen kiegészítőt érdemes venni még?
Figyelt kérdés
Fehérje megvan, kreatint is szedek (csak kúra szerűen, nem folyamatosan).
Most van egy kis pénzem, de nem tudom mit vegyek.
Mit ajánlanátok?
Nektek mi vált be a legjobban?
ja, kaja az okés :)
Gyökerek ne írjanak pl: táplálkozási csávó! (én is kiírom nehogy nekem is okoskodjon)
2013. aug. 22. 19:48
11/21 A kérdező kommentje:
Nem tudod ki az de azért van véleményed?
Szarrá ver 5 cigány (igen ez csak egy példa...) és akkor te vagy a fa*zfej gec* mert nem kedveled a cigányokat?
Hogy is vagy te ezzel a logika dologgal? :O
2013. aug. 22. 21:38
12/21 anonim válasza:
15000 ft-ért fehérjét??? Jeszusom az is sok. Plusz tartalmaz l-arginint és l-lizint. Még mindig olcsóbban szerzem be mint te és nem kamu termék!
13/21 anonim válasza:
Nem tudom ki ez a tápharcművész, de azt nagyon utálom aki másokat szól le. Ki f#sz vagy te? Az ilyenek a szememben annyit se érnek amilyenek mást lehord. Kis tacskó ugat.
14/21 anonim válasza:
Kérdező, ne szedjél semmi ilyen káros műtrágyát ! Csak felfúj és rákot kapsz attól a sok hormontól amit beleraknak. Amikor én kezdtem az ipart, csakis szalámit, kolbászt, tarját ettem vajas kenyérrel, hagymával, sajttal, néha paradicsommal és első három évben fel is szedtem évi 7,5-8 kilót ! Igaz én kamaszként kezdtem.
15/21 anonim válasza:
Az kemény, megjött a nap bolondja.
16/21 anonim válasza:
17/21 A kérdező kommentje:
Köszi, de ezt már láttam. Ezeket hívom én ALAPoknak! Ez mind megvan :)
2013. aug. 23. 00:05
18/21 tap bela válasza:
Akkor be kell "ruházni" mondjuk egy Nitronium, Plutonium, Vasodilator (valamelyik) edzés előttire.
Sokan az alapvető omega zsírsavakat hanyagolják?!?
19/21 anonim válasza:
Nem nem kérdező, félreértesz. Küldözgethetsz nekem priviben terméket és röhejezhetsz, de hiába. Gyártók is természetből nyerik ki (pl. szója) és nem fehérjepor bányából bányásszák ki. Tejsavóhoz és kazeinhez is hozzájutok olcsón. Szóval röhej, hogy versenyezgetni akarsz. Van még amit olcsóbban megkapsz apucitól? Anyuci nem segít be?
20/21 anonim válasza:
# 14 Es egy marha állat, nem kell rá hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!