Milyen sport való a teljes test megedzésére, erősítésére?
Figyelt kérdés
Most is úszok, ha van rá alkalmam, meg fekvőzök, bokszolok otthoni szinten, izometrikust végzek, de a kedvenceim a küzdősportok.2013. aug. 22. 08:05
1/26 anonim válasza:
Egész testre az úszásnál nincs jobb szerintem...
2/26 A kérdező kommentje:
Értem kösz, de azért még várok válaszokat.
2013. aug. 22. 08:21
4/26 A kérdező kommentje:
Még, még, még,
Ennyi nem elég.
2013. aug. 22. 08:26
5/26 anonim válasza:
Thai box. Szerintem nagyon jól megedzik a testet thai boxon. Sok fekvötámasz, hasizomgyakorlatok, guggolás, kitöré stb. Meg maga az edzés a thai boxos rész is kemény.
6/26 A kérdező kommentje:
Igen, a Thai Box, az egyik kedvenc sportom, de vidéki vagyok, így nincs lehetőségem elmenni edzésre, mert baz.dmeg ez a falu olyan visszamaradott, hogy a polgármester les.zophatja magát, és utána én verem szájba.
2013. aug. 22. 08:29
7/26 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönök nektek mindent, de még jöhet bőszen.
2013. aug. 22. 08:29
8/26 anonim válasza:
:D hát akkor gondolom konditerem sincs. Még esetleg próbálhatnàl kötélmászást nekem valaki azt ajánlotta.
9/26 A kérdező kommentje:
Igaz tesó, kötélmászásban én vagyok a legjobb az osztályban, és rúdramászásban is.
Jöhet még.
2013. aug. 22. 08:33
10/26 anonim válasza:
Akkor gondolom jóga sincs. Kár.
Birkózz spanokkal. Minden birkó, braziljitsu jellegű játékos küzdelem igénybe veszi az egész testet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!