Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy kell "helyesen" végezni...

Hogy kell "helyesen" végezni a T-rudas evezést? (T-bar row)

Figyelt kérdés

Sok videóban konkrétan óva intenek attól, hogy a döntött törzsű emeléshez hasonlóan csinálja az ember, szóval a hát majdnem párhuzamos legyen a földhöz + széles fogás.

[link]

Máshol viszont pont az ellenkezője... 50-60° os szögben kell megdönteni a hátat és úgy emelni, szűkebb fogással.

[link]

Melyik a "helyes" ? Melyik terheli kevésbé a hát alsó részét? Melyik edzi inkább a hát felső, széles részét?

Én úgy vettem észre, hogy az elsőnél kevésbé kap segítséget a kartól, inkább a hátra megy a terhelés...

2013. aug. 21. 23:57
 1/2 anonim ***** válasza:

az első szerintem gyilkos módon csinálja.

az alsó ponton már domború szinte a háta,csak idő kérdése a sérülés komolyabb súlynál.

a 2 csóka f-aszábban csinálja,sokkal jobb a tartása,de egy kicsit robbanékonyabban is lehet végezni.

és igen,szűken.

2013. aug. 22. 01:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Van olyan eset, amikor jobb az első? (széles fogással)
2013. aug. 22. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!