Miért van még mindig ennyi tudatlan ember, aki összekeveri a táplálékkiegészítőket a doppingszerekkel? (link is van)
A legelső hozzászólást egy edzőtársam(!!) írta.
Most komolyan, van egy jó, vicces kép, de ez a hozzászólás annyira lefárasztott, hogy már nem is röhögök rajta, csak sírok szánalmamban -.-
Még a családnak, vagy rokonoknak elnézem, mert tényleg más generáció, akkor ritka volt az ilyen(bár fater kamaszkorában megevett állítólag egy vödörnyit :D), de azok, akik tényleg naphosszat a kondiban ülnek, vagy otthon edzenek és azt sem tudják mit csinálnak(itt gondolok arra, hogy a kajálás sincs meg rendesen, csak szalámi zsömlével naponta kétszer), azt lohasztó kissé.
:/ :)
"
Miért van még mindig ennyi tudatlan ember, aki összekeveri a táplálékkiegészítőket a doppingszerekkel?
"
Azért, mert a butaság egyenes arányban növekszik az internet tudásbázisával. Hiába az irtózatos tudás"halmaz" a neten, ha "szerencsére" a tudás megszerézése is lusták sokan. Azon oldalak, ahol két szónál több infó van azon már átugrik a felhasználó. Azon oldal, ahol a lökötség, a hülyülés nem látható képekben, már átugrik a felhasználó.
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__fogyasztoszerek__4..
Na ez meg a másik xD az 'izmosító-szer'.
Én olyat láttam itt egy csajtól, hogy "protein növelö szer".
A kérdésről meg az a kép jut eszembe, amit most nem találok: egy dagi csaj felülésezik, és alá valaki odaírta, hogy "de ugye nem leszek túl izmos?".
xD
azon gondolkodtam, hogy azok az emberek akik valami ritka tudományághoz értenek, mit gondolhatnak rólunk(többi átlag emberekről), akiknek gőze sincs az egészről, vagy ki se tudják ejteni a téma nevét(mert mondjuk latin vagy ilyesmi).
bár az a baj, hogy a legtöbb dolgot már középiskolában(megkockáztatom általános iskola 8. osztályban) tanítják. hogy mi a tesztoszteron, izomzat, szteroid, fehérjék.
ezeket illene tudni, mert alap dolgok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!