Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A malkasom bevan sűlyed ve...

A malkasom bevan sűlyed ve egy kicsit tölcsérmelkas?

Figyelt kérdés
Ojat hallotam ha oda ütnének nem nagyon élném tul.meg hogy nem gyurhatok mellre mert mégjobban besűlyed ez igaz?
2013. aug. 19. 12:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Mutass egy képet! Ne hidd azt,hogy el tudjuk képzelni,hogy miről beszélsz.
2013. aug. 19. 12:12
 2/6 A kérdező kommentje:
[link] itt van a bal elsökép hasinlít az enyémre csak nekem kesebb a méjedés egy kocsit
2013. aug. 19. 12:24
 3/6 anonim ***** válasza:

én úgy tudom,hogy pont fordítva van a kondizás hatása erre.

a tárogatás és a pull over gyakorlatok kimondottan jót tesznek ilyen problémával,ahogyan a fekvenyomás is.

de pankrátorok között is van 1-2 tölcsérmellkasos és 110 kilós nagydarabok,akik ugrálnak egymásra 3 méterről és élnek.

[link]

ez esztétikailag nem előnyös elsősorban,legfeljebb súlyosabb esetben lehet veszélyes,de azt műtik és megemelik az egész bordaketrecet.

szóval kb kötelező lenne edzened ezzel a dologgal,hogy nyúljon,táguljon a mellkas.

2013. aug. 19. 15:17
 4/6 A kérdező kommentje:
szóval ha hasra elkezdek gyúrni akor kikerülhetem a mütétet ??
2013. aug. 19. 18:56
 5/6 anonim ***** válasza:

gugizz már rá a-

-tárogatás

-pull over

-fekvenyomás

szavakra.

2013. aug. 19. 21:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Jaja már utána néztem meg ban hpzáminden,ő nézegetek a tölxsérmelkas ril további kérdéseket és ot azokat írják hohy bem segìt semmit a gyurás rajta :-P
2013. aug. 20. 08:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!