Testépítők! Csak engem zavar ez a dolog?
Emberi irigység, ez ilyen.
Amíg nem nő az arcod a felkaroddal együtt, addig semmi gond :)
Azok az emberek, akiknek az okoz örömöt, hogy beszólogassanak, úúúúgyis találnak indokot. Na nehogy már szégyellni kelljen egy izmos testet!
Szóval: elmagyarázni nem tudom Neked, miért van ez, és engem is zavar... "Csináld utánam vazze [mármint a testépítést], aztán dumáljál!" - én ezt szoktam válaszolni.
Egyrészt sok kondis van,akik lenézik az átlag testalkatú,vagy vékony embereket,ezért ezt viszonozzák az utóbbiak is.Csak sajnos ez azokon is csattan,akik csak szimplán szeretnének jól kinézni,egészségesek lenni.Másrészt meg az irigység,lustaság:Tapasztalatom szerint ők is vágynak rá,hogy jól nézzenek ki,de megdolgozni érte már lusták.Ezért vannak az olyan szövegek,hogy "Biztos,hogy csak szteroiddal érte el,így könnyű" ezzel azt akarják nyugtázni,hogy valójában a testépítő,sportoló is ugyanolyan lusta mint ők,semmivel sem különb.A kövér ember meg azért elfogadottabb,mert általában nem nézi le az átlag embert,inkább mókás,szerény,így nem kell tőle tartani,meg hát a lusták,irigyek számára azt igazolja,hogy "vele minden rendben van,gyenge az akaratereje,nem sportol,tehát egy szinten van velünk"
Ez van.A tanulság az,hogy tényleg nem lehet mindenkinek megfelelni.Ez egy ilyen világ.Ha szereted a testépítést,akkor csináld,és sz..rd le,hogy ki mit gondol,ezt tudod csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!