Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Túró helyett mi lenne jó estére?

Prto3inVitez kérdése:

Túró helyett mi lenne jó estére?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy a túró lassan felszivódó fehérje, ezért jó estére. Vettem egy dobozzal de egyszerűen nem tudom megenni. Valami praktikát tudtok mondani , hogyan egyem vagy mi jó helyette még?
2013. aug. 12. 19:26
 1/10 dirtboy ***** válasza:
lekvárral ízesítsd vagy amivel ízlik
2013. aug. 12. 19:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Engem is kiráz a hideg az izétől,de megeszem. Mert tudom,hogy a hasznomra van.

Amit még nagyon útálok az a szardinia, mégis fél évig abból fedeztem a feherjeforrásom jó 70%-át,mert a suliban a menzán egy csomó ki volt rakva, mindenki nagyon útálta,ezért abból mindig nagyon sok volt. Én meg minimum 20.-at elvettem,amelyik napon kirakták a konzerveket,persze nem egyszerre,hanem ki be járkáltam, és olyan 5-össével pakoltam őket,hogy ne legyen azért annyira feltűnő. Volt amikor paradicsomosat raktak ki,na annak volt csak igazán sz_r ize barátom....

Na meg ha főtt tojás volt,azt sem szerette senki,én meg olyan 15öt is megettem.Volt,hogy vittem a lakásra is.

Most igy visszagondolva,lehet,hogy nem a legszebb szokás volt,hogy "loptam" mint az állat,de ez van, igy olcsón kijöttem.

Ebben a tanévben is folytatni fogom a szokásomat.

2013. aug. 12. 19:47
 3/10 A kérdező kommentje:
Tudom, de öklendeznem kell egy kis kanáltól is. A lekvár meg nem cukros?
2013. aug. 12. 20:08
 4/10 dirtboy ***** válasza:
tömegelés időszakról van szó,lekvárból elég kevés is mivel erős ízű.
2013. aug. 12. 20:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Én se bírtam régen megenni, egy ideig joghurttal ízesítettem, úgy már csak kicsit volt sz*r, de több is lett. Mostanában minden evőkanál túróhoz egy fél korty víz, megmozgatom a számban és leküldöm a francba.
2013. aug. 12. 20:38
 6/10 anonim ***** válasza:
én is pont úgy csinálom mint az előttem válaszoló,fél korty víz és már lenn is van..így gyorsan a végére érek és kibirhatí:D
2013. aug. 12. 21:01
 7/10 anonim ***** válasza:
*kibirható
2013. aug. 12. 21:01
 8/10 anonim ***** válasza:

Ízesítsd fahéjjal, édesítőszerrel, sovány kakaóporral. Annyi lehetőség van...

Vagy csinálj belőle körözöttet.

Esetleg keverj hozzá egy kicsit a kedvenc fehérjédből, egy picike vízzel.

Én nem szoktam túrót venni mert nem valami olcsó dolog.

Így nálam marad a halkonzerv-hús-zöldség variációk. Ez jó még túró helyett.

2013. aug. 12. 21:03
 9/10 anonim ***** válasza:
izmokért mindent!! :D
2013. aug. 12. 22:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát én 6 éve minden este legurítok egy dobozzal, szerencsére nincs problémám vele.

Esetleg megpróbálhatod úgy hogy felhigítod egy kis tejjel, teszel bele édesítőszert, reszelsz bele citromhéjat.

2013. aug. 13. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!