Milyen olajon érdemes a csirkét sütni, illetve lenmagolajat folyékony vagy kapszulás formában érdemesebb alkalmazni?
Figyelt kérdés
A lehető legtökéletesebb formára törekszem, az étrendem grammra ki van számolva. Nem vagyok szakács, így olajok terén eléggé tudatlan vagyok. Igyekszem a lehető legkevesebb olajjal elkészíteni mindent. Extra szűz olivaolaj? Vagy nem tudom min kéne készíteni? És a lenmagolaj? Étkezés előtt/alatt/után menjen?2013. aug. 11. 11:14
1/6 anonim válasza:
Kókuszzsírral, ezzel a legérdemesebb.
3/6 anonim válasza:
Ha az olivaolajat,lenmagolajat felhevited,akkor elégnek a hasznos tápanyagok amiket tartalmaz.
4/6 anonim válasza:
Ja, mellesleg káros anyagok is keletkeznek, szagos lesz, kiszárítja a húst.
A kókuszzsírt nyugodtan hevítheted kedvedre, szépen megpárolja a húst, majd megsüti, bírja a hőt.
5/6 A kérdező kommentje:
Lenmagolaj az nem a csirke elkészítéséhez kell, hanem natúr formában (az esszenciális zsírsavak miatt). Napi 3 teáskanálnyit olvastam. A kérdésem második fele ennek alkalmazására vonatkozik. Ezen belül tehát folyékony formában (teáskanalas módszerrel) vagy kapszula formában érdemesebb alkalmazni? Az ár/érték is számít :)
2013. aug. 11. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!