Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 13 éves vagyok amugy?

13 éves vagyok amugy?

Figyelt kérdés

Szerintetek ha 3 hónapig Heti 4x 100 felülés 50 gugolás 30 fekvőtámasz meg 2x2kg súlyzó bal meg jobb kezemen csinálom és nem eszek semmi csokit chipset meg ilyeneket meg nem iszom colát egézségesen étkezem meglátszik majd? és tudo hogy nem most kéne elkezdeni gyurni de én most akarom!

mer szinte nincs izom a karomon.!!

2013. aug. 11. 11:00
 1/3 anonim válasza:
Három hónap alatt, ha becsülettel csinálod tuti megfog látszani:)) de ajánlom a heti 100 felülés helyett rubint réka 30 perc hasizom edzés tervét, gyilkos. Ha attól nem lesz kockás a hasad akkor semmitől, és az legalább az összes hasizmot megeddzi ellenben az egyszerű felüléssel.
2013. aug. 11. 11:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Ember,te még mindig nem olvastad el a fegyencedzést?

A rubintrékától meg nem lesz soha kockahasad,az alacson testzsir%tól viszont annál inkább.

2013. aug. 11. 11:51
 3/3 anonim ***** válasza:
A fegyencedzést ajánlom én is.
2013. aug. 11. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!