Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek heti 2 sustanon250...

Szerintetek heti 2 sustanon250elég vagy inkabb 3?

Figyelt kérdés

#2 vagy #3sustanon
2013. aug. 5. 02:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem senki nem tudja hogy mi a célod, ezen kívül senki nem tud rólad semmit, így aztán ez a kérdés egyenlő a nagy semmivel. És nem kell most erre bunkón válaszolni, mert ha értenél hozzá akkor tudnád hogy ez buta kérdés amit feltettél. De hogy némi normális választ is adjak: Önmagában a susta nem sok mindent ér, főleg hogy 99%-a hamis. Az a másik dolog hogy július 1 óta már azért is börtön jár ha valaki ezzel kapcsolatos tanáccsal lát el téged. Hogy mit szeretnél elérni a testedben lévő 500-750mg sustától azt nem tudom, de ez csak egy több észterből összeállított tesztó, így aztán a hatása is csak annyi lesz mint egy sima tesztónak. Némi erő némi tömeg. Ha a kajád nincs rendben akkor még az sem nagyon. Bár sok értelme nincs a következő mondatomnak de azért leírom: A doppingszer miatt már büntetnek elég keményen, de ha nem büntetnének, akkor is azt mondanám neked hogy ne kezd el használni, hogy miért ne, arról tudnék mesélni...
2013. aug. 5. 02:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Így van, júli 1-től a kokszolásra buzdításért is börtön jár, úgy hogy itt nem fogsz erre választ kapni.
2013. aug. 5. 05:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Am csak direkt kerdeztem iet h mien gyors a valaszra adott idö
2013. aug. 5. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!