Fegyencedzés vagy súlyzós edzés? Melyik a jobb, miért?
egyik sem jobb, csak más. Súlyzóssal nagyobb izomnövekedésed lehet és nagyobb max súlyokat tudsz megmozgatni ,fegyenccel pedig a saját testsúlyoddal tudsz könnyebben bánni, edzeni.
Lehet egyébként kombinálni is a két edzésformát.
igen, az agymosás. Ha bemelegítesz rendesen és szabályosan végzed a gyakorlatokat, akkor nem cseszed szét az ízületeket.
A fegyencedzés című könyv végén egyébként az író megemlíti, hogy lehet kombinálni, hibrid edzésnek hívja.
Én 28 éve végzek kihagyás nélkül súlyzós edzést és rendben vannak az ízületeim. No para.
Szétbssza ha hülyén csinálod,nem vigyázol.
Túl nagy súly, nem melegitesz be, stb... De a saját súlyos is szétbszhatja ha idióta módon csinálod.
Mellesleg érdemes izületvédőt szedni.
Én is szoktam kondizni,megfelelő bemelegítés mellett én se szoktam érezni semmiféle hátulütőjét a dolognak,csak jótékony hatását(izomnövekedés),ezenkívül saját testsúlyos gyakorlatokat is szoktam végezni,az is jó! :)
(Judo-ban nagyon fontos az erő és az állóképesség)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!