Fontos kérdés linkek az alján. Szerintetek mennyi idő kell hogy első kép-ből a többi kép legyen?
Pár perc photo shop kell hozzá.:)
Viccen kívül pedig szálkásító diéta kell és kemény edzések, aerob és saját testsúlyos vagy súlyzós edzés. Nem lehet pontos időt tippelni, de pár hónap max ha komolyan edzel és diétázol.
A negyedik képen több izom van, mint a többin, szóval a képek nem ekvivalensek. De nekem a negyedik tetszik a legjobban :D
Az idő meg passz, attól is függ, mennyire jól csinálod, amit kell. Meg hogy milyen alkatú a derakad.
Nos..Azt nem írtam oda hogy nekem nem szabad tornáznom vagy négy éve nem tornázom most vagyok 16 éves..Azért nem tornázok mert a túl gyors növés miatt a térd kalácsom kicsúszott a helyéről.Ez miatt a lábam nem is bírom használni.Orvosok szerint nem szabadna járnom se xd..Ez miatt nem tudok minden gyakorlatot tökéletesen csinálni..Az alakommal kapcsolatban meg :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!