Ismeritek ezt a triciklit? Érdemes 1 éves szülinapra megvenni? Illetve első lépés cipőnek jók ezek? Melyik jobb? Linkek lent!
Az én kislányom is ilyen triciklit kapott 1. szülinapjára. Imádja. Jövő héten lesz 2 éves, még most is nagyon szereti, a múlt héten alakítottuk át tekerősre, és vettük le a leesésgátlót. Már próbálja tekerni is.
A brendonos cipőket nem ismerem, az Elefanten nagyon jó. A legtöbb cipője ilyen a lányomnak.
Újra én vagyok :-)
A Brendonban szerintem szebb és olcsóbb ez a bicó. Nézd: [link] Jó dolog ez a napernyő, mert tényleg lefedi az egész babát és rendesen kilát.
Kisfiamnak első lépések megtétele után vettünk egy pár Elefantesn, és egy pá Falcon cipőt. Az Elefanten-nek kicsit érdekes a talpa, ezért neki könnyebben ment a Falcon-ban való járás. Jobban tartotta a bokáját is. Azóta eltelt bő 1 hónap, és már mind a két cipőben könnyedén lépked.
Triciklink nekünk is van, dudál, zenél, sípol...egyelőre a lakásban kell tologatni, de alig várjuk, hogy jöjjön a jóidő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!