Kb mennyi ideig kell gyurni hogy látványos legyen valakinek a bicepsze?
Pont, hogy nem naponta kell edzeni, pláne nem minden nap bicepszet, mivel regenerálódni is kell szegény izomnak, akkor fejlődik. És nem csak karra kell edzeni, hanem minden izomcsoportra. Kezdj 3 napos teljes testes edzéssel.
Ha jó a genetikád, jó étrended van és keményen edzel( de nem minden nap!), akkor pár hónap alatt is látszik valami, de egy izmos formához, ami szerintem jónak nevezhető, ahhoz év-évek kellenek. Nem ugrik rád két hét alatt 5 kg izom!
innentől számítva kb egy év, talán jövő ilyenkorra jó leszel, és a strandon majd lehet mutogatni, azt a 2-4 cm t ami a karodra feljön ennyi idő alatt.
de ha ez a kérdés tükrözi az épp aktuális mentális felkészültségedet ebben a sportban, akkor lesz az több év is, úgy látom.
sok sikert!
Kerti munkával, leginkább ásással :). Most komolyan, ha eddig semmi eredményt nem látsz(nem tudom mennyi ideje csinálod), akkor gondold át, hogy mindent gyakorlatot megfelelően csinálsz -e. Inkább legyen szabályos, de kevesebb(de dobd rém a közhelyek kézikönyvét!!).
Ha pedig így sem megy, akkor a fölös energiádat fektesd valami hasznosabba (pl amit az elején írtam, azzal elég szépen megdolgozhatod magad ;) )
UI.: Arra ügyelj, hogy Curlbro ne legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!