A heti 3 edzés + 1 meccs ( foci) mellet, nekem milyen konditermi edzést kellene végeznem?
Figyelt kérdés
Eddig teljesen normálisan végeztem a gyakorlatokat ( kezdő átmozgató edzésterv, majd osztott, 8-12 ismétlés stb. stb). De sokan azt javasolják, hogy inkább térjek át az úgymond kör edzésekre, kisebb súllyal nagyobb ismétlésszámra, mert hogy így elvileg dinamikusabb leszek. Szerintetek is érdemes áttérni, vagy folytassam úgyanúgy mint eddig?2013. aug. 1. 12:39
1/2 Osynho válasza:
Kondizni viszonylag nagy súllyal érdemes dolgozni, az említett 8-12 ismétléssel. A kis súlyok ovisoknak valók. :)
Dinamikus a futástól leszel, mondjuk nem tesz jót az izomfejlődésnek a heti 4 kardio mozgás. Én is focizok, tudom miről van szó. :)
2/2 anonim válasza:
Attól függ, hogy mi a célod! Ha gyorsabb, dinamikusabb akarsz lenni, akkor tényleg jobb a köredzés. Ha viszont izmosodni szeretnél (ami foci mellett nem egyszerű, bár azért lehet; [link] akkor mehet az osztott tömegnövelő edzésterv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!