Segít valaki egy 16 éves lánynak? (: Izmosodni szeretnék, ki ajánlana egy jó edzéstervet ezekből+kaja?
Tehát, az a helyzet, hogy túl vékonyka vagyok a magasságomhoz. 177 cm és csak 55 kg. Eléggé sokat eszem, de nem használ, nem hoz változást, csak a pocakom nagyobb.
Ezért szeretnék sporttal izmosodni. Lehetőségem van itthon akármennyit biciklizni, görkorizni, trambulinozni, futni. Ezekből össze tudom hozni, hogy szép vastag lábaim legyenek? Miből mennyi hozna eredményt? Felsőtestre mit ajánlanátok? És miket egyek? Az ugye nem úgy van, hogy ha sokat mozgok leadom azt a pici husit is ami rajtam van?
Ki adna tanácsot?:)Nagyon megköszönném. (kondira nincs lehetőség)
Sokat kell enni de nem mindegy,mit.Fehérjedús,szénhidrátszegény étrend kell.
Tehát napi 4 alkalommal egyél.Sovány húsokat(csirke,hal),zöldséget,rizst.
A sütit,fehér kenyeret,csokit,gyorskaját kerüld.Persze heti 1-2 szer belefér egy kis süti,pizza stb. de ne egyél túl sokat belőle.
A futás és társai aerob sportok tehát még vékonyabb leszel tőlük.Ha rövid,gyors sprinteket futsz akkor izmosodhatsz.A görkori is jól formásít.
Ha kondiba nem tufsz menni akkor a Fegyencedzést ajánlom.Kb. ingyen van és jól izmosodhatsz tőle.
köszönöm a választ.
Azt megtudnád mondani, hogy miért nem ehetek fehérkenyeret és csokit, gyakrabban? Attól nem fogok izmosodni?:/
Azért nem,mert a hasznos tápanyagtartalma 0.Sok benne a szénhidrát,zsír,de fehérje semmi.
Illetve csokit ehetsz mert kis adagban egészséges de a valódi fekete csokit.A tejcsoki egy feldúsított,egészségtelen művacak.
A fehér kenyér ugyanez.Persze,reggelre ehetsz szendvicset,de ne legyen napi szintén 2-3 karéj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!