Miért fikázzák sokan a dextrózt?
A legtöbben a vitargora esküsznek.
Mi baj a szőlőcukorral? Ti melyiket használjátok? Ha szőlőcukrot, hol veszitek?
Állítólag a dextróz megköti a vizet, a vitargo kihajtja. Ez edzés utáni visszatöltésnél mennyire vészes? Egyáltalán igaz?
A szőlőcukornak van egy nagy előnye: az ár. Kb 500 ft/kg. A vitargó mennyi? Tízezer? A hússzorosa. Jobb-e 20x a vitargó, mint a szőlőcukor hobbiszinten? Megéri ez nekünk?
Van esetleg köztes megoldás? Én az előre elkészített ch-mixeket azért nem kedvelem, mert az az elkészítés miatt még drágább, mint amennyit az alapanyag indokolna, plusz azért azok sem váltják meg a világot. Szvsz a mi (azaz az én) szintünkön teljesen elfogadható a szőlőcukor.
azért mert nem puffaszt fel,nem telít el úgy,könnyebb utána kajálni,nem csinál a shékből túl édes italt és a fogakat sem rohasztja ki.
ezek szólnak a vitargó mellett,az ára meg persze ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!