Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A tömegnövelövelőt szedhetem?

A tömegnövelövelőt szedhetem?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és 1 hónapja járok edzőterembe az étkezésem jó szerintem .. húst:(halat.sertés.csirkét)tojást és rizst szoktam enni tömegnövelőt szedhetek szerintetek ?... erre gondoltam: [link]

2013. júl. 23. 21:57
 1/6 Osynho ***** válasza:
Ennek nem sok értelme van, tiszta cukor. Kidobott pénz.
2013. júl. 23. 22:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Ihatsz tömegnövelőt edzés után, de ne ezt a sz@rkupacot. Ez egy cukorbomba, pici fehérjével. Válassz normális tömegnövelőt, pl jumbo prof, volumass 35, mhn gainer, amiben több fehérje van. Vagy inkább vegyél proteint és ahhoz tegyél kis dextrózt edzés után.

De neked még egy-két évig saját testsúlyos edzés kellene.

2013. júl. 23. 22:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen köszi a válaszokat .. de én azt olvastam hogyha megvagy akkora testmagasságba mint a faterod akkor elkezdhetc és én már nagyobb is vagyok..
2013. júl. 23. 23:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Montez... ez szerinted jó lenne ? [link]
2013. júl. 23. 23:44
 5/6 Osynho ***** válasza:

És ha valaki sose lesz olyan magas, mint a faterja? Az nem is kondizhat? :D :D

Vagy az emberiség folyamatosan nőni fog, 100 év múlva meg 3m-es emberek fognak rohangálni mindenhol? XD

2013. júl. 23. 23:45
 6/6 anonim ***** válasza:
A tank az már jobb tömegnövelő. Csak edzés után igyad.
2013. júl. 24. 05:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!