Mit és hogyan szedjem?
Sziasztok!
22 éves fiú vagyok és el határoztam, hogy el szeretnék kezdeni edzeni rendesen,nem szeretnék semmi kox és anabolikus szereket,szimplán egészségesen akarok élni és pici izmot akarnék pakolni magamra. Az étkezést most rakom rendbe! Heti 4x tudnék edzeni másfél órát. A kérdésem pedig az, hogy fehérje mellé mit érdemes szedni? Azt halottam kreatin glutamin és bcaa? Mi mire jó és melyik termékeket ajánljátok? Nem értek még annyira hozzá! A válaszokat köszönöm!
Legfontosabb egy jó multivitamin, edzés után protein + gyors ch. Persze a kaja alapból legyen rendben. Ha ez okés, akkor mehet egy kreatinkúra mellé. Monohidrát port vegyél, 6 napig feltöltés napi 0,3g x ttkg mennyiséggel. Azaz, ha vagy kb 70kg, akkor napi kb 20g kell feltöltéshez, de ez 4x 5g legyen, tehát 4 adagban menjen be.
A feltöltés után elég a fele is szintentartásra, azaz 2 x 5g, ha kb 70kg vagy. A szintentartás mehet egy hónapig, majd tarts szünetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!