Hogy készítitek el a csirkemellet?
Figyelt kérdés
Már unom a sütőzacskós csirkemellet , amiben 3 féle ízesítés van (paprikás, hagymás, barbecue), elején finom volt, de amikor megeszel 50-60kg húst ilyen formában, már megunod és undorral eszed !
Natúr csirkemell is unalmas, ezért olyat szeretnék valami mást kipróbálni.
Vannak itthon receptjeim, csak remélem tudtok nekem újat mondani.
Köszönöm annak, aki veszi a fáradtságot és ír pár jó receptet ! :)
2013. júl. 16. 18:00
11/12 anonim válasza:
Sütőzacskó nélkül is jól meg lehet sütni akár serpenyőben (fedővel letakarva, hogy párolódjon, puhuljon a hús, ne csak a külseje piruljon meg), vagy tepsibe, alufóliával letakarva.
12/12 Szandra244 válasza:
Rántva, vagy tejszinesen.. a mellett nagyobb darabokra vágom, delikátos vizben meg fözöm, lisztbe, tojásba reszelt sajtba forgatom, ki vajazott tepsibe teszem, meg sózom, a tejszínt izesitem, fokhagyma, só, bors, majoránna, rá öntöm a húsra és addig sütöm amig el nem tűnik a víz róla és jól meg pirult a sajt,nagyon finom, rizzsel szoktam tálalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!