VicToooR x GB kérdése:
Szerintetek eleg lennek egy amator versenyre? https://www.youtube.com/watch? V=3-YV8dFRim4&feature=youtube_gdata_player
Figyelt kérdés
2013. júl. 16. 15:19
11/16 anonim válasza:
Magyar mezőnyben fiatalabb korosztályban simán indulhatnál, de én még tömegelnék a helyedben vagy 1-2 évet. Hány cm vagy?
12/16 A kérdező kommentje:
181vagyok jelenleg meg lehetne 3-4kilot felpakolni:)
2013. júl. 16. 20:27
13/16 anonim válasza:
14/16 anonim válasza:
aki azt állítja hogy szteroiddal csak profi versenyen lehet indulni azt csókoltatom... Mennyi hülye ember létezik... Egyébként azt ajánlom hogy tömegelj még 3évig kőkeményen. És utána diétázz be az őszi Superbodyra. Ne siesd el a versenyzést.
15/16 Villácska válasza:
Elég elmaradott a hátad. Te is ilyen bicepsz van minden van gyerek vagy. :D
16/16 oldfirehand95 válasza:
Szerintem egy naturál versenyen indulhatnál. Ha nem is nyersz, legalább szerzel tapasztalatot. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!