VicToooR x GB kérdése:
Szerintetek eleg lennek egy amator versenyre? https://www.youtube.com/watch? V=3-YV8dFRim4&feature=youtube_gdata_player
Figyelt kérdés
2013. júl. 16. 15:19
1/16 anonim válasza:
Esetleg ha nem balf_szul linkelnéd be tudnánk válaszolni
2/16 A kérdező kommentje:
2013. júl. 16. 15:30
3/16 anonim válasza:
Hát, lehet de mivel nem mindig vagy ilyen (ilyen alacsony testzsírt nem lehet fenntartani) ezért föl kell rá készülni. Ha jó formába hozod magad versenyre akkor megpróbálhatod
4/16 A kérdező kommentje:
lassan 1.5eve ez a testzsir van rajtam. nem vicc. annyi lenne meg a kerdeaem hogy ugyebar en 15eves vagyok es hany eves kortol lehet menni? 16?
2013. júl. 16. 15:35
5/16 anonim válasza:
Nem tudom, de az biztos hogy lesz szteroid teszt ha amatőrre mész. Ha be vagy cuccozva, akkor csak profira tudsz menni, ott meg ez semmi. Ha nem szedtél semmit akkor meg hajrá!
6/16 A kérdező kommentje:
natural vagyok.:) koszonom!
2013. júl. 16. 15:38
7/16 anonim válasza:
Ha naturál vagy menj bőrgyógyászhoz ezekkel a gennyes foltokkal a hátadon! Nem egészséges.
9/16 anonim válasza:
(Ettől persze még tök jól nézel ki, csak vigyázz az egészségedre. :) )
10/16 A kérdező kommentje:
extra erzekeny a borom:/ az a baj hogy amit megeszek az kicaapodik a boromre:( ezert vagyok ilyen feher is napon 5perc alatt szenne egek:D
2013. júl. 16. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!