Az normális ha a tejsavó proteinem nagyon habzik?
Stillmass nevű gyártótól vásároltam, ezt: [link]
Habzik, és tej íze van, mintha tejpor lenne.
Ez alapanyag, tehát nincs benne olyan állományjavító adalékanyag, ami ezt befolyásolná. Bár.... minden protein így-vagy úgy ha tejben isszák habzik.
Szerinted milyen ízű legyen a tejsavó protein, amit tejből, vagy a sajtgyártásának melléktermékéből nyernek?!?!
Én most kaptam ajándékba 1 db biotech nitro gold pro enzy fusion cseri akármilyen ízűt. 10-15 percig csak arra kellett várnom, hogy a hab eltünjön. Hozzáteszem tejjel próbáltam 2dl. Kíváncsiságból ezt is kipróbáltam először és utoljára.
Megjegyzem whey protein esetében ez a Stillmass termék igen drága. Mivel a Myprotein azonos alapanyagú és natúr jóval olcsóbb.
Sőt az MHN 100% whey proteinje aminek az alapja szintén whey koncentrátum, mint a Stillmass, ráadásul + íz + emésztőenzim is van benne, az MT-nél 3kg-os csoki-eper, vagy csokis ízben már 11.990Ft-ért is elvihető. Tehát 500Ft/kg-ot takarítassz meg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!