Étrend és tömegnövelő viszonya? Jumbo!
Figyelt kérdés
73kg vagyok nagyon nehezen hízok..
csináltam magamnak egy étrendet 180g fehérje 510g ch meg 80g zsír..Viszont van egy tömegnövelőm, egy 8,8kg os zöld jumbo-m..ezt csak edzés napokon használjam edzés után, vagy mehet minden nap? Azért kérdezem, mert az a +150ch már szerintem ku**a sok lenne bármilyen nehezen is hízok..Szóval az úgy, jó ha csak edzés után iszok egy teljes adaggal?
Előre is köszi!
2013. júl. 14. 17:18
1/4 anonim válasza:
nagyon sok benne a cukor ,csak edés után igyad
2/4 anonim válasza:
Gondok vannak. Vondd ki a jumbó makróit az étrendedből és válts ki vele étkezéseket. A jumbó kajapor arra van hogy ha nem tudnál annyit enni
4/4 anonim válasza:
Jobb fejlődés érdekében reggel és edzés után. Ilyennel nem kell spórólni. Pihenőnapokon reggel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!