Milyen az a kondigép, ami már nagyjából felér egy konditeremmel? Multi gép, amit lehet bővíteni is olyan 100 kg súlyig? És kb milyen árba van?
most kezdtem az egészet, még csak kézi súlyzózok, de már látszik az izom. Be szeretnék ruházni egy ilyen gépbe, mert a konditerem túl drága, meg nekem nem is passzol az a minden ember egy helyen... meg nem is tudom, nem vagyok társasági ember annyira.
Nem futópadra meg szobabiciklire gondolok, meg ami még van itthon az haspad, meg fekvenyomó. Tehát ezeken felül kéne hogy tudjon mindent. De az se hátrány, ha haspad meg fekvenyomó van rajta, mert ami nekem van az abszolút nem kényelmes, csak ilyen házi kókány.
Nem olyan olcsók ám ezek a gépek. Egy ilyen árából 2 évig járhatnál terembe, és ott minden van! De vigyázz, ne járj úgy, hogy fél évig használod, és utána ruhafogassá válik.
(bocs, hogy a kérdésre nem válaszoltam)
Hogy azért valami hasznom is legyen, kerestem egy kicsit, ezt találtam: [link]
egész jó állapotban van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!