Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen az a kondigép, ami már...

Milyen az a kondigép, ami már nagyjából felér egy konditeremmel? Multi gép, amit lehet bővíteni is olyan 100 kg súlyig? És kb milyen árba van?

Figyelt kérdés

most kezdtem az egészet, még csak kézi súlyzózok, de már látszik az izom. Be szeretnék ruházni egy ilyen gépbe, mert a konditerem túl drága, meg nekem nem is passzol az a minden ember egy helyen... meg nem is tudom, nem vagyok társasági ember annyira.

Nem futópadra meg szobabiciklire gondolok, meg ami még van itthon az haspad, meg fekvenyomó. Tehát ezeken felül kéne hogy tudjon mindent. De az se hátrány, ha haspad meg fekvenyomó van rajta, mert ami nekem van az abszolút nem kényelmes, csak ilyen házi kókány.

2013. júl. 12. 21:59
 1/5 A kérdező kommentje:
Az mindegy, hogy eredetileg mennyi súly van vele, mert csináltatok hozzá amennyi kell, csak bővíthető legyen minimum 100 kg-ig!
2013. júl. 12. 22:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem olyan olcsók ám ezek a gépek. Egy ilyen árából 2 évig járhatnál terembe, és ott minden van! De vigyázz, ne járj úgy, hogy fél évig használod, és utána ruhafogassá válik.

(bocs, hogy a kérdésre nem válaszoltam)

2013. júl. 12. 22:17
 3/5 A kérdező kommentje:
hát mondjuk 2 évig nem, és ha abbahagyom visszaáll minden. Izmok csökkennek, has nő. :) tudom hogy nem olcsók, de egyszer kell megvenni, mert a drótot cserélni nem nagy dolog, meg a csigát se. Más meg nem romlik el benne. Meg ha találok olyanból egy jó használtat, újrakárpitoztatom (családon belül :D) és mint ha új lenne.
2013. júl. 12. 22:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Hogy azért valami hasznom is legyen, kerestem egy kicsit, ezt találtam: [link]

egész jó állapotban van

2013. júl. 12. 22:28
 5/5 A kérdező kommentje:
igen, csak ezek nem bővíthetők 100 kg-ig, én úgy tudom. akkor meg már olyan szeretnék, ami legalább addig.
2013. júl. 12. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!