Szerintetek jó az ha 2 hete edzek naturál edzés de persze esszek napi 6-7 rizs csirkemel 2 hét allat +1 kg az jó?
Figyelt kérdés
2013. júl. 11. 14:42
1/5 anonim válasza:
Tömegnöveléshez nem jó a csirke az száraz hús szálkásításhoz kell vörös húsokat kell enni a tömegnöveléshez :D
2/5 anonim válasza:
remélem, hogy az első csak viccelt.
Ha igen: jó volt, háhá
Ha nem: akkor is száraz hús a hasznosabb a zsírosodás minimalizálása érdekében(bár kétségtelenül kevésbé kell szigorúan folytatni az étrendet, de a száraz hús a legjobb)
3/5 anonim válasza:
Kérdezőnek: két hét alatt 1 kiló izom az jónak tűnik, de nem csak rizsen és cs.mellen lehet élni, azt ugye tudod ? :)
4/5 A kérdező kommentje:
Természetesen esszek ám mást is rizs csirkemel 1 nap minimum 4x eszek mert szerintem az vagy amit megeszel eszek melé sok szemetet zsiros kajakat de azért már látszik rajtam hogy nagyob a karom és formásabb is és erőseb is vagyok 35 kg nyomtam 2 hétel ezelőt most meg 65 kg
2013. júl. 11. 16:47
5/5 A kérdező kommentje:
NO PAIN NO GAIN
2013. júl. 11. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!