Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vegyek Jumbo-t, vagy inkább...

Vegyek Jumbo-t, vagy inkább fehérjét, a tömegnövelőm mellé?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most nyáron végig dolgozom nyári munkában, és félrerakom a pénzt kajára, meg táplálék kiegészítőkre, és suli alatt gond nélkül tudok edzeni. Nem tudok dönteni, hogy 8 kg os Jumbot vegyek, vagy mivel van itthon tömegnövelőm, Mass Gain 14-6 kg, vegyek mellé egy jó fehérjét, és azzal szedjem. Ezt tartom értelmesebb verziónak, mivel akkor feleslegesen vettem volna meg a tömegnövelőt, de a Jumbo sem lenne rossz. Valamint majd szeretnék még venni majd BCAA-t, illetve kreatint. Szedhetem egyben őket, igaz? kreatint természetesen kúra szerűen szedném. Szerintetek hogyan érné meg, persze megfelelő étrend mellett?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. júl. 3. 21:32
 1/9 tap bela ***** válasza:
A Jumbo is tömegnövelő, ráadásul sajnos abból a fajtából ahol tonna szénhidrát mellett csipetnyi protein van.
2013. júl. 3. 21:54
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen, tudom hogy tömegnövelő! Jobban járnék ha vennék egy nagyobb kiszerelésű fehérjét a meglévő tömegnövelőm mellé?
2013. júl. 3. 21:55
 3/9 anonim ***** válasza:

Az én véleményem az, hogy jobb külön fehérjét és szénhidrátot venni, mert ezzel tudsz játszani, mennyi ch-t viszel be.

a reggeli zabkásához, vagy az esti túróhoz(valaki így ízesíti :) pl. így nem adsz plusz cukrot.

2013. júl. 3. 22:07
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Most már beszedem a tömegnövelőt, és akkor veszek mellé egy jó fehérjét! Tudtok valami jót ár-érték arányban?
2013. júl. 3. 22:15
 5/9 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__4481..

az mhn pletyka ne rémítsen meg, én írtam, hogy azt használok, tényleg jó fajta. de böngéssz még itt a gyakorin, montez sok okosságot írt(ő egy eltűnt testépítő a gyakorin, nem tudom hová lett mostanában)

2013. júl. 3. 22:19
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. júl. 3. 22:21
 7/9 Osynho ***** válasza:
azert eszel valami szilardat is ezek mellett? :D
2013. júl. 4. 02:01
 8/9 tap bela ***** válasza:
MHN 100% whey protein ami 3kg és 12.300Ft-ba kerül. A whey koncentrátumok kategóriájában jó választás, mivel a proteinen az ízeken és az emséztőenzimeken kívűl mást nem tartalmaz. Tehát nincs hozzáadott szénhidrátforrás. Nincsenek felesleges adalékanyagok. Nincsenek csoda mt, mátrix meg hangzatos szövegbe búrkoltak.
2013. júl. 4. 06:14
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Persze, az étrendem megvan !
2013. júl. 7. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!