Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Már kb.1 hónapja nem súlyzóztam?

Már kb.1 hónapja nem súlyzóztam?

Figyelt kérdés
Ezután pedig jó darabig nem is lesz lehetőségem, de futni-úszni-bicajozni lesz lehetőségem, így arra gondoltam, hogy a kaja is adott lesz, heti 3x járnék kardiózni és mellé saját testsúllyal végeznék gyakorlatokat (súlyzózós korszakom előtt is végeztem, de mielőtt súlyzóztam kihagytam fél évet így nem sok maradt abból sem). Így arra gondoltam, netről összeállítanék valami saját testsúlyos edzéstervet mellé és szálkásítanék, lehetséges? Ősszel meg újra fogok tudni súlyzózni és kezdődhet a tömegnövelés.

2013. jún. 27. 15:11
 1/1 anonim ***** válasza:
Szintentartásként remek dolog a fegyencedzés, pár hónapig, amíg nem tudsz súlyzózni. Étrendet tartsd meg.
2013. jún. 27. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!