Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az Optimum Nutrition Gold...

YourDestiny kérdése:

Az Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey hány fehérjeszázalékos?

Figyelt kérdés

Most vagy én vagyok hülye, vagy a gyártó. Mert...

A táblázatban az van, hogy per 100g - protein 81,2g

Egy egyértelmű, oké.

A táblázat mellett viszont azt írja, hogy HIGHER PROTEIN PERCENTAGE (24 grams of protein; 77% protein by weight).

Ez alapján meg marhára egyértelmű, hogy 77 százalék a fehérje. Be vannak ezek lőve?

2013. jún. 27. 11:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Az Optimum Nutrition (ON) 100%-os tejsavó proteinkészítménye már megjelenésekor szigorította a tejsavó-proteintermékek elbírálásához használatos kritériumrendszert. Most pedig, évekkel később, még magasabbra tettük a mércét!

Elődeihez hasonlóan ez a kanna ON 100%-os tejsavó proteinje optimális koncentrációban tartalmaz:

◾Mikrofilterezett tejsavó-komponeneseket

◾Ioncserélt tejsavó-komponenseket

◾Ultrafilterezett tejsavó fehérje koncentrátumot

◾HYDROWHEY hidrolizált tejsavó peptideket

◾Mindössze 3 g széndhidrátot

◾Laktázt és más enzimeket

Az ON 100% tejsavó protein minden egyes adagja megad minden olyan tápanyagot, amire szüksége van (tiszta, természetes fehérjét), de semmi nem kívánt anyagot (zsír, telített zsír, koleszterol, laktóz és más szénhidrátok).

◾Minden egyes adag több proteint tartalmaz: a korábbi termék proteintartalmának 105%-át!

◾Több HYDROWHEY-t: hidrolizált, alacsony molekulaszámú peptideket, amelyek még gyorsabbá teszik a 100% tejsavó protein hatását!

◾Most laktázt és aminogén emésztő enzimeket is tartalmaz, melyek elősegítik a felszívódást; a terméket laktózérzékenyek is nyugodtan fogyaszthatják.

Nagyobb proteinszázalék. Az ON 100% Whey Protein mindig piacvezető volt ebből a szempontból is. Alig egy kiskanálnyi adagban 23 g protein, ez több, mint a súly 78%-a!

Instant protein - gyorsan és tökéletesen feloldódik egy-két kevergetésre

Minden egyes adag MÉG több alacsony, közepes és magas molekulatömegű tejsavó-mikroelemeket, alfa-laktalbumint, glükömakropeptideket, beta-laktoglobulint, G immunoglobulint, laktoferrint, laktoperoxidázt és más növekedést serkentő anyagot.

Több mint 3.5 glutamin és glutamin prekurzor, valamint leucin, izoleucin és valin (összesen 5 g) minden egyes adagolókanálnyi porban!

Javasolt használat: Az ON 100% Whey Protein instant, könnyedén keverhető mixerben, kézi keverőben, vagy egyszerűen pohárban, kanállal is! A pozitív nitrogénegyensúly biztosításához fogyasszon kb. 2 g. proteint testsúlyának minden egyes fontjára számítva (tehát: fél kilónként 1 g protein), magas fehérjetartalmú ételekből és táplálékkiegészítőkből. Még jobb eredményeket érhet el, ha a napi proteinadagot 4-6 kis étkezés során veszi magához, egyenletes időközönként: Pl: 90 kg x 2g = 180 g protein/nap. A 180 g kis étkezésekre leosztva: 30 g protein/étkezés.

Forras: [link]

2013. jún. 27. 12:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát köszi, de a builderen is szoktak elírások lenni. És egyébként is, ettől nem lettem okosabb, mert itt megint totál mást írnak.
2013. jún. 27. 13:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem ezen az 1-2 grammon fog múlni a fejlődésed, mindenesetre ez a fehérje nagyon ütős!
2013. jún. 27. 13:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Azt én is tudom. De 5 százalék az 5 százalék. Ha 77 százalékos, marhára nem éri meg a pénzét. Egyébként érdekes, hogy mennyire dicsérik. Lehet jó az összetétele, ez a fehérje akkor is egy vicc. Bűzlik tőle a shaker, mint a döglött nyúl. Az íze olyan sz@r, hogy majd kihánytam, pedig nem vagyok finnyás. Az adaggal félrevezetnek, mint a huzat. 1 mérőke nem 31, hanem 26 gramm. És akkor ezek után valamit elhigyjek, amit írnak? Első és utolsó vétel volt ettől a gyártótól.
2013. jún. 28. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!