Jó így a kreatin kúra elképzelés?
Figyelt kérdés
Monohidrát, 1 éves edzésmúlt. első héten feltöltés 0.3× testsúly utána amíg el nem fogy szintentartás napi 5 gramm edzésnapon edzés utáni turmixban, pihenőnapon első étkezés előtt fél órával vízzel. Feltöltésnél tanácsot szeretnék, hogy mikor vegyem be.2013. jún. 24. 16:09
1/17 anonim válasza:
Igen jó lesz így !
Feltöltésnél :
Reggel
Edzés előtti kaja előtt
Edzés után
2/17 A kérdező kommentje:
köszönöm
2013. jún. 24. 16:52
3/17 dirtboy válasza:
szinten tartás napi 5g?
egyrészt kevés egész napra másrészt meg szinten tartásnál sem elég egy adag,napi 3szor kéne kreatint bejuttatni.
4/17 A kérdező kommentje:
Akkor napi 10g két részre szedve. Ha 3× menne nagyon hamar elfogyna.
2013. jún. 24. 18:38
5/17 Lipton. válasza:
feltöltés: egy 70 kilós embernek kell 20 gramm, 5 napig kell nyomni, 5 grammos adagokra elosztva, kajálások előtt 15 percel benyomod vízzel kajálsz rá, edzés után szőlőcukorral
szintentartás: elég a fele is,
40 napos egy kúra ha jól emlékszek, remélem nem hagyta ki semmit :D
6/17 Lipton. válasza:
de amugy szintentartásnál mehet 15 gramm is, sőt :D
7/17 A kérdező kommentje:
És meddig tartson egy kúra minimum?
2013. jún. 24. 19:02
8/17 dirtboy válasza:
szerintem minimum 25 nap azért legyen,maximum pedig 50napos
oké hogy hamarabb elfogy de az eredmény a lények,a skót hozzá álás nem jó. remélem fehérjével nem így vagy.
szinten tartásra én 15grammot szoktam ajánlani. napi 3x5g.
9/17 A kérdező kommentje:
Nem fehérjével nem "skótkodok".:D Csak most azt is meg vitamint kell vennem és maradt egy kis plusz kreatinra, de csak 500 grammosra. Megéri akkor így is?
2013. jún. 24. 19:09
10/17 anonim válasza:
Inkább nem vegyél kreatint, hanem rakd félre azt a pénzt, és majd veszel belőle vitamint legközelebb .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!