Lehet még valamikor kocka hasam?
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok,tavaly nyáron elég kövér voltam,de sikerült lefogynom elég sokat (kb. 20 kilót),de sajnos a bőr itt maradt.Kentem krémekkel,kicsit feszesebb lett,de nem sokat javult...
Ha még növök,akkor a bőr el fog oszlani rajtam?És edzéssel el lehet tüntetni valahogy?Ha igen,milyen edzéssel?Lehet valamikor kockás hasam?:(
2013. jún. 23. 14:26
1/4 anonim válasza:
Nem lehet, marad a plasztikai műtét.
2/4 Kabai Péter válasza:
Persze, el fog tűnni, tartsd a súlyod és sportolj.
3/4 Szergej55 válasza:
Egy idő után a megereszkedett bőr alkalmazkodik a megváltozott helyzettel, tehát nem fog úgy maradni, amiatt ne izgulj! Ha van még hason egy kis felesleg, akkor diéta+edzés (bocsáss meg, a szükséges aerob és kardió arányt nem tudom, de ezzel kapcsolatban tuti, hogy lehet nálam hozzáértőbb tanácsot találni a neten) és szépen lassan érzékelni fogod a változást.
4/4 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy nem lehet, fuss többet, aerob munkákat végezz! Felülés, hasprés, láb emelés, (x, egyenes, midenfajta) függeszkedve lábemelés gyakorlatokat végezz. Persze, figyelj az étkezésre. Ha rendszeresen csinálod ezeket minden héten, kb 3-4x akkor gyorsan fogsz fejlődni (aránylag, tehát 4-5 hónap múlva már lesznek halovány kockáid, ez lassú folyamatnak tűnhet akorodban, de ez a testépítés.) Erre gondolok: Hétfő: Futás (pl: 2x cooper teszt) Kedd: nyomod az ipart hasra, csütörtök is, szombat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!