Ti se tudtok venni egy rendes inget magatoknak?
akárhányat próbáltam fel , ha a magasságomhoz jó, akkor már az alkaromra se megy rá... ha pedig jó a karomra,az már a térdemig ér, meg bő a dereka,akkor se néz ki jól,ha betűröm.
Ti hol vásároltok inget? Segítsetek légyszi, nagyon jól áll(ná)nak az ingek rajtam:S :D
Pólót tudok venni, azzal nincsenek ilyen gondok:D
Na, nekem pont ugyanez a problémám, csak épp nadrággal. Ahol inget szoktam venni, az pl: peek and cloppenburg (azt hiszem így írják), kristóf, new yorker, jack and jones, tom tailor.
Bár, annyi féle fazon van egy adott márkán belül is, hogy ember legyen a talpán aki kiigazodik köztük. Pl múlt héten vettem egy pólót, és legnagyobb meglepetésemre, elég volt az M-es. Előtte pár hónappal vettem ugyanott és ugyancsak egy pólót, más fazon, abból már az XL-es éppenhogy jó volt. Vicc. :D
van a zarában,bershkában, pullandbearben is egy csomó jó ing, de semelyik se jó.. :D
megnézem akkor az általad említettekben is,bár sztem a newyorkerben néztem:D köszi
már nem vagyok gyúrós,de a hátam az elég jól megmaradt,uh ha egy ing jó hátban,meg vállban,annak a dereka egy lebernyeg.
vétel után azonnal elviszem egy varrónőhöz és bevesz belőle,kb ennyi.
Nincs mit. Arra azért készülj fel, hogy a peek and clopenburg és a kristóf nem éppen az olcsó áraikról híresek. :D
Itt többnyire szoktam találni normális inget, ami jó is rám. Bár, hozzáteszem, hogy nem vagyok olyan hatalmas nagydarab. 176/88kg . szóval ha 100+os vagy, akkor neccesebb. :D
180vmennyi és ehhez 85-92 kiló között mozgok:D
elég széles vagyok,de a derekam nayon vékony:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!