Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti se tudtok venni egy rendes...

Ti se tudtok venni egy rendes inget magatoknak?

Figyelt kérdés

akárhányat próbáltam fel , ha a magasságomhoz jó, akkor már az alkaromra se megy rá... ha pedig jó a karomra,az már a térdemig ér, meg bő a dereka,akkor se néz ki jól,ha betűröm.

Ti hol vásároltok inget? Segítsetek légyszi, nagyon jól áll(ná)nak az ingek rajtam:S :D

Pólót tudok venni, azzal nincsenek ilyen gondok:D

2013. jún. 21. 19:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Na, nekem pont ugyanez a problémám, csak épp nadrággal. Ahol inget szoktam venni, az pl: peek and cloppenburg (azt hiszem így írják), kristóf, new yorker, jack and jones, tom tailor.

Bár, annyi féle fazon van egy adott márkán belül is, hogy ember legyen a talpán aki kiigazodik köztük. Pl múlt héten vettem egy pólót, és legnagyobb meglepetésemre, elég volt az M-es. Előtte pár hónappal vettem ugyanott és ugyancsak egy pólót, más fazon, abból már az XL-es éppenhogy jó volt. Vicc. :D

2013. jún. 21. 20:27
 2/7 A kérdező kommentje:

van a zarában,bershkában, pullandbearben is egy csomó jó ing, de semelyik se jó.. :D

megnézem akkor az általad említettekben is,bár sztem a newyorkerben néztem:D köszi

2013. jún. 21. 20:34
 3/7 anonim ***** válasza:

már nem vagyok gyúrós,de a hátam az elég jól megmaradt,uh ha egy ing jó hátban,meg vállban,annak a dereka egy lebernyeg.

vétel után azonnal elviszem egy varrónőhöz és bevesz belőle,kb ennyi.

2013. jún. 21. 20:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Nincs mit. Arra azért készülj fel, hogy a peek and clopenburg és a kristóf nem éppen az olcsó áraikról híresek. :D

Itt többnyire szoktam találni normális inget, ami jó is rám. Bár, hozzáteszem, hogy nem vagyok olyan hatalmas nagydarab. 176/88kg . szóval ha 100+os vagy, akkor neccesebb. :D

2013. jún. 21. 20:41
 5/7 A kérdező kommentje:

180vmennyi és ehhez 85-92 kiló között mozgok:D

elég széles vagyok,de a derekam nayon vékony:D

2013. jún. 21. 21:07
 6/7 poiu ***** válasza:
Szagénykém, most kezdtelek el sajnálni :-)
2013. jún. 21. 21:58
 7/7 A kérdező kommentje:
hehe.. :D látod, van ennek rossz oldala is:d
2013. jún. 22. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!